Logo

Gezocht: chefkok

EVE zoekt een chef-kok/ culinair verantwoordelijke

 

EVE is op zoek naar een chef-kok. Weet jij van aanpakken en ben jij in het bezit van een leermeesterdiploma? Dan is EVE op zoek naar jou!

 

Over EVE:

 

Aan het einde van deze zomer staat er iets moois te gebeuren in de Tilburgse Spoorzone! De nieuwe formule EVE zal haar deuren openen in de monumentale Polygonale Loods pal naast Tilburg Centraal Station. EVE staat voor Eten Voor Eten en is de naam van een geheel nieuwe horecaformule met een eigentijdse blik op horeca en verantwoord ondernemen. Belangrijke waarden van EVE zijn delen, verbinden en verrassen. Aan jou de uitdaging om deze waardes te vertalen naar de culinaire bedrijfsvoering.

 

Functieomschrijving chef-kok:

 

Ze zoeken een stressbestendige collega met leidinggevende ervaring, een passie voor koken maar bovenal kundig in het creëren, bewaken en beheren van een culinair concept passend bij hun formule. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de keuken en het bewaken van het resultaat (inkoop, marge en kwalitatieve producten) aan de food-zijde van de onderneming.

 

Taken die in jouw pakket zitten zijn:

 

  • Coachen en leidinggeven aan de keukenbrigade (incl. leerplekken)
  • Planning, coördinatie en uitvoering van de werkzaamheden in EVE’s keuken.
  • Het maken van voorstellen voor kwaliteitsverbeteringen en veranderingen in werk methoden, roosters, kaart e.d. op basis van praktijkervaringen en suggesties van gasten.
  • Het optimaliseren van de keuken op gebied van producten, gerechten, inkoop, loonkosten en marges.
  • Het toezien op en naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethodes en huisregels.

 

Functie-eisen chef-kok:

Ze zijn op zoek naar jou als:

  • Jij in het bezit bent van een SVH diploma en daarnaast minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie hebt opgedaan.
  • Ervaring en kennis van gastgerichte communicatie is een must.
  • In het bezit zijn van je leermeesterdiploma is een pre.
  • Je hebt een passie voor de horeca en bent fulltime (38 uur) beschikbaar.

 

Wat EVE biedt:

 

De unieke en uitdagende kans om jouw culinaire stempel te drukken op één van Tilburgs meest markante horecaformules binnen een groeiende onderneming met ambitie. Een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

 

Zie jij de uitdaging wel zitten? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV t.a.v. Marco Horsten naar: keuken@eve-tilburg.nl