Logo

De Keukenmanager

Horecatijgers in hart en nieren

Meedenken, begeleiden en adviseren binnen horeca is de tweede natuur van Martien en Marco. Dat blijkt uit eerdere projecten waar koken èn keukenmanagement centraal stonden. Deze kennis & kunde zetten ze in voor individuele eigenaren van horecazaken maar ook voor horecaformules als Debuut.

BEKIJK PROJECTEN       MAAK EEN AFSPRAAK

“Niet iedere goede chef-kok of ondernemer is per definitie een goede inkoper, personeelschef of administrateur. Ik deel graag mijn kennis en ervaring op dit gebied. Een maximale winst behalen, daar draait het allemaal om!”

Martien Bakker

Koks voor Koks

de ambachtelijke mise en place keuken

Naast De Keukenmanager hebben Martien en Marco nog een bedrijf: Koks voor Koks. Dit is een ambachtelijke mise en place keuken. Een team van professionele chefs bereidt hier op ambachtelijke wijze een brede range producten voor horecabedrijven. Net als bij De Keukenmanager is rendementsverbetering het sleutelwoord. Koks voor Koks maakt de mise en place, de horecachefs die deze producten inkopen, zorgen voor de finishing touch op het bord. Dat scheelt geld en tijd. En het draagt bij aan een beter bedrijfsresultaat. Meer weten over Koks voor Koks?

Wortelkoriander

“De Keukenmanager heeft bij vele bestaande en nieuwe horeca-organisaties nieuwe eetconcepten ingevoerd, de reorganisatie van keukenbrigades op zich genomen en verbouwingen begeleidt en gebudgetteerd. Allemaal verschillende processen, maar allemaal met hetzelfde doel: het verbeteren van het rendement en het realiseren van een gezondere bedrijfsvoering.”

Marco Horsten