Logo

Vraag een horeca ondernemer wat zijn ambitie is en hij zal zijn vijf ultieme bedrijfsdoelen noemen.
Zoals meer rendement, efficiënt werken, minder waste, constante kwaliteit en voedselveilige producten.
De keukenmanager is een kei in het organiseren en reorganiseren van keukens van A tot Z.
We helpen zo ondernemers om deze doelen te realiseren.

Wat we doen

en wat heb jij er aan?

De Keukenmanager kijkt met een rugzak vol ervaring en met een frisse blik naar je horecabedrijf. We luisteren naar je probleem en gaan ermee aan de slag. Ons doel: jou helpen aan een beter bedrijfsresultaat.

BEKIJK PROJECTEN       MAAK EEN AFSPRAAK

Organisatie van A to Z

in jouw keuken

Zet je de factor arbeid effectief in? Hanteer je een juiste opbouw en prijsstelling in je menu? Hoe kan je meer verdienen met dezelfde gerechten? Wij vinden dat je als horeca ondernemer je geld moet verdienen IN en MET je keuken. Alles valt en staat met een goede organisatie maar ook de hardware, de apparatuur en inrichting zijn van belang. Via ons andere bedrijf, Koks voor Koks, denken we met je mee over productontwikkeling. Kortom, we (re)organiseren alles voor je van A tot Z. Samen komen we tot meer rendement voor jouw bedrijf.