Spring naar de content
De Keukenmanager
  • Home
  • De Keukenmanager
  • Wat we doen
  • Cases
  • In de pers
  • Contact

De Keukenmanager in de pers

20 juli 2020

Onderscheidingen van Marco Horsten, de Keukenmanager

Sanadome 25 jaar

2 juli 2020

Onderscheidingen van Marco Horsten, de Keukenmanager

Onderscheidingen van De Keukenmanager

2 juli 2020

Zo’n 70 procent van de restaurantomzet komt uit de keuken. Daar laten koks geld liggen, vinden Martien Bakker en Marco Horsten van Koks voor Koks/De Keukenmanager. Door producten kant-en-klaar in te kopen, gaan loonkosten omlaag. ‘Managen is een probleem.’

Meer marge dankzij inkoop soepen en sauzen ‘MET CREATIVITEIT VERDIEN JE GEEN GELD’

2 juli 2020

Met mooie plaatjes koken, komen chefs er niet. Rendement halen is in deze economische recessie van levensbelang. Marco Horsten laat zich inhuren als keukenmanager. “Ik heb veel met cijfers.”

Goed Rendement Van Levensbelang

  • Home
  • De Keukenmanager
  • Wat we doen
  • Cases
  • In de pers
  • Contact
Copyright © 2023 De Keukenmanager