Referentie: Cruisinc

Marco heeft als Keukenmanager a/i heeft ons meer dan  uitstekend geholpen met het:

als keukenmanager a/i 

  • advies en waar nodig ondersteuning aan de verschillende bestaande  bedrijven van dhr. Roland Barendrecht  Cruisinc Sea B.V Cruisinc Holding, Cruisinc Catering en Cruisinc Support              Cruisinc | River Cruise Crew Management services
  • interim keukenmanager betrokken geweest  bij het cruisschip “de Galaxy” gelegen in Amsterdam waar 1500+ asielzoekers tijdelijk opgevangen werden omdat er elders in het land geen plaats meer was. 

De dynamiek die dat met zich meebrengt heb ik nog niet eerder meegemaakt. Zoveel verschillende mensen, culturen en talen En toch leeft alles naast elkaar in redelijke harmonie. (Marco)

De werkzaamheden waren o.a:

  • Organiseren en coachen van een internationaal keuken team van meer dan 25 medewerkers
  • Organiseren van Ontbijt-Lunch-Diner voor pax 1500 gasten.
  • Haccp regelement handhaven en controleren aan de strengste  hygiënische eisen 
  • Management meetings met de diverse managers en keuken leidinggevend (twee operationele chef koks & 4 sous chefs)
  • Toezicht houden op optimale mise en place planning en werkzaamheden.
  • Verantwoordelijk en adviserend voor de verschillende diëten en allergenen voor de verschillende gerechten 
  • Verantwoordelijk voor bestellingen en leveranciers controle  
  • Optimaliseren van inkoop & de targets hiervoor 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *